Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Editoriale

Cel mai frumos ou incondeiat este miercuri, 11 aprilie in Polus Center

de ... | 09.04.2012

www.parinticlujeni.ro va invita pe toti- parinti, copii si bunici -sa participati miercuri, 11 aprilie, incepind cu orele 17.00 , in Polus Center, zona Zara, la evenimentul CEL MAI FRUMOS OU INCONDEIAT! evenimentul prefigureaza Pastele, cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii.

Toti copiii care vor participa la incondeiatul oualelor vor primi cadouri, de la Iepurasul de Pasti (animatorii Boom Party Club), ne vom inviora cu T Dance , vom decupa si colora cu Jucarii educationale, iar doritorii vor beneficia de pictura  pe fata si baloane decorative (pret 10 lei)  banii stransi fiind utilizati in proiectul Zambet de Copil –dotarea sectiei  de chirurgie pediatrica cu 2 aparate (parte a Spitalului de Copii Cluj)

Scopul evenimentului organizat de catre www.parinticlujeni.ro  este:

Implicarea comunitatii clujene in perpetuarea traditiilor Pascale ale incondeiatului oualelor si reprezinta un obicei stravechi in traditia romaneasca.

Deoarece oul rosu este purtatorul unor semnificatii profunde legate de invierea lui Hristos si de reinnoirea naturii, crestinii s-au ostenit sa-l incondeieze, desenand cu ceara motive decorative ancestrale, de o rara frumusete.

Un eveniment cu valenta caritabila, banii proveniti din picture pe fata si baloanele decorative fiind utilizati pentru proiectul Zambet de Copil- dotarea sectiei de chirurgie pediatrica a Spitalului de Copii Cluj cu 2 aparate de maxima necessitate(1 masa chirurgicala mobila si 1 lampa scialitica cu 2 brate)- valoarea  proiectului 245000 lei.

Indrumarea copiilor in realizarea motivelor decorative si a tehnicii incondeierii se va face de catre mesteri  populari din Bucovina- VIOLETA SEMENIUC- (o tanara incondeiatoare de 22 ani care s-a initiat in aceasta arta de la varsta de 7 ani; scopul ei este sa-I initieze pe cat mai multi copii, tineri, adulti in arta incondeierii si mai ales sa nu-si uite traditiile).

Intalnirea parintilor si copiilor in spatiul real si iesirea din spatiul virtual al internetului este un obiectiv important care se poate realize prin  acest eveniment fiind  un bun prilej de apropiere mai profunda intre parinti si copii si petrecerea timpului impreuna, cunoscut fiind faptul ca Pastele este o sarbatoare a reuniunii familiei.

Buna desfasurare a evenimentului nu ar fi fost posibila fara ajutorul sponsorilor si partenerilor nostri: Polus Center,  T Dance, Oncos, jucariieducationale.ro, Boom Party Club, AMM Design.

Multumim partenerilor de promovare: Alternativa Sociala si Capital Uman, Equilibrum, Radio Polus,Welcome2cluj, Pro FM, Scope.ro.,Evenimenteincluj, Faclia, Radio Cluj.

 

 

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live