Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Editoriale

Multumiri catre cei care au alergat "Maraton pentru Zambet" la MIB

de Alexandra Alexa | 11.10.2012

Rar cred ca ni se intampla in viata ceea ce s-a petrecut duminica 7 octombrie, la Maratonul International Bucuresti. Multe experiente placute si inaltatoare am trait , dar ca sentimentul de apartenenta, de ajutor, implicare si sustinere pe care l-am resimtit anul acesta din partea alergatorilor, a partenerilor de zambete, a pacemaker-ilor, a oamenilor simpli care ne incurajau strigandu-ne..dupa numarul de concurs, a depasit orice asteptare. Sunt multi oameni minunati carora vreau sa le multumesc pentru BINELE facut.

O sa incep cu Doru Micea, tatal proiectului "Maraton pentru zambet", intitiat in 2011. Multumesc DORU; apoi o sa continui cu maratonistii care s-au autodepasit pe ei insisi, iar unii...s-au ambitionat si au devenit chiar campioni ; Multumesc, Paul Raileanu, Mihai Pantis, Florin Simion, echipa CSM Cluj, echipa CSM Targu Jiu, Emanuel Nechita, Bogdan Ursan, Giani Simion, Raluca Tecuceanu, ´ Colonelul ª, semimaratonistilor ; Doru Asauleac, Cristian Decean, Emilian Dumitru, Gheorghe Daniel, Horatiu Morar, Iolanda Eros, Sorin Lapadatu, Monica Costea, Costica Olteanu, Calin Paslaru, Bogdan Pop, Sandor Ioachim, Sebastian Rotariu, stafeta : Catalina Poiana, Gabriel Moldovan, Alice Mihai, Corina Nechita, Cristina Vacarescu- Marinescu, Dan Deleanu, Cara Asan Ilias Omer, Gabriel Tatu, Luminita Decean, Ramona Achim, Saul de Torro.

Efortul lor fizic si financiar a fost sustinut de partenerii de zambete ; Actavis Romania ( MULTUMESC Sebastian Rotariu si Ana Maria Draganica), Sanofi Romania (MULTUMESC Camelia Nistu si Ileana Zaharia), Raiffeisen Leasing (MULTUMESC Felix Daniliuc si Loredana Popa), Active Power Solutions (MULTUMESC voua tuturor, si mai ales MULTUMESC ´ familiei APS ª, Pure Romania (MULTUMESC Magda Tudor), Atzu Shop( MULTUMESC Andreia Has), PRO FM CLUJ (MULTUMESC Ovidiu Fodorean), Radio Polus (MULTUMESC Dodo), Cariere in Alb (MULTUMESC Bogdan Covaliu), CFR 1907 (MULTUMESC Iuliu Muresan), Ramex (MULTUMESC Alina si Tibi), Fast Print (MULTUMESC Sorin Szabo), Florina Muntean (MULTUMESC), Vinicius Budisan(MULTUMESC), Rosu Cristian (MULTUMESC), Calin Baidoc (MULTUMESC), Gorduza Nadia (MULTUMESC). Alexandra Alexa (MULTUMESC), Paul Bucovesan (MULTUMESC).

Si toate lucrurile minunate facute de Fundatia Parinti din Romania nu ar fi existat daca, in 2009, datorita unei intamplari nefericite, nu lua fiinta aceasta organizatia ; MULTUMESC Catalin CHIS.

Noi/ voi cu totii stim cum zambesc copiii care nu zambesc niciodata. Ne vedem in 31 decembrie  2012.

Urmatorul maraton : Monaco

Pana acum s-au adunat peste 18 500 de zambete, echivalentul a 18 500 lei

VA MULTUMESC :)

  
Cu drag,
"Mama de zambete",
Cristina
 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live