Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

Festivalul de Teatru pentru Tineri

Perioada: 24 – 26 noiembrie 2010

Scop: incurajarea copiilor si tinerilor de a participa activ la activitati extrascolare (teatru); teatrul ca alternative la PC si televizor de petrecere a timpului liber.

Fundatia Parinti Clujeni in parteneriat cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar, filial Cluj, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean vă au organizat prima editie a Festivalului de teatru pentru tineri, “Stage”.

Participanti si coordonatori de trupe:

Ligia Clinciu si Olimpia Buhatel –Caracteres (Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian”Dej)

Lucian Iosip -Intermezzo (Colegiul National “Andrei Muresanu “ Dej)

Smaranda Oarga si Diana Budacean –Clasa Misky ( Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” Dej)

Adrian Muresan –Audienta Generala( Liceul de informatica “Tiberiu Popoviciu”, Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, LICEUL Teoretic “Onisifor Ghibu” Cluj Napoca)

Ruslan Barlea- Fata-n Fata( Colegiul National “George Cosbuc” Cluj Napoca)

Rodica Lapuste- Liceul de Coregrafie “Octavian Stroia”Cluj Napoca.

Castigatori:

Cea mai buna piesa de teatru (regie, scenariu, joc al actorilor) Trupa Audienta Generala, Liceul de informatica “Tiberiu Popoviciu”, Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu” Cluj Napoca, coordonator Adrian Muresan;

Cea mai buna regie - Adrian Muresan, coordonator Trupa Adienta Generala;

Cel mai bun scenariu - Yannick Rucelle, Trupa Caracteres, Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian “ Dej

Cel mai bun joc al actorilor - Trupa Intermezzo, Colegiul National “Andrei Muresanu” Dej

Cea mai buna interpretare masculina:

Locul I - Emil Tamas, Trupa Audienta Generala, rol: Sarmanul Dionis;

Locul II - Bogdan Topan, Trupa Caracteres, rol: Trubadurul;

Locul III - Mihai Bolboaca, Trupa Fata-n Fata, rol: Chiriac

Cea mai buna interpretare feminina:

Locul I - Romana Top, Trupa Audienta Generala, rol: Nebuna Fantomatica;

Locul II - Cristina Muresan, Trupa Fata-n Fata, rol: Zita;

Locul III - Bilt Georgiana, Trupa Caracteres, rol; Vanzatoarea .

Premiul Special al juriului - Trupa Clasa Misky, pentru piesa “Si eu vreau sa fiu Presedinte!”

 

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live