Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

Tennis Cup

Fundatia Parinti Clujeni impreuna cu Winners Tennis Club co-organizator si Break Point Media (sponsor principal) au organizat primul turneu de tenis destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 8-16 ani si parintilor care practica acest sport.

Perioada de desfasurare: 4 septembrie 2010.

Inscrierile s-au facut in perioada 13 august – 3 septembrie 2010.

Scopul turneului de tenis pentru amatori Tennis Cup Parinti Clujeni editia I 2010:

Promovarea sportului ca modalitate de petrecere a timpului liber si o sursa de sanatate;

Promovarea tenisului ca sport;

Petrecerea timpului liber a copiilor cu parintii;

Reunirea membrilorcomunitatii locale;

Crearea unui context de implicarein comunitatea mediului economic privat;

Utilizarea banilor proveniti din inscrieri pentruactivitati caritabile;


Locul de desfasurare al turneului Tennis Cup a fost Winners Tennis Club Cluj, Parcul Rozelor

Taxa de participare la turneu - 25 lei/persoana, banii proveniti din inscrieri fiind folositi pentru a contribui la achizitionarea Ambulantei pentru Spitalul de Copii Cluj.

La aceasta competitie a avut dreptul sa participe orice copil cu varsta intre 8 si 16 ani si orice parinte al carui copil joaca tenis, pentru a participa la proba de dublu. Antrenorii sau instructorii de tenis nu au participat la aceasta competitie.

 

Structura:

Tennis Cup Parinti Clujeni a fost structurat astfel :

Categoria de varsta pana la 8- 16 ani, fete si baieti, simplu

si categoria dublu mama-fiica/fiu, tata-fiica/fiu.

 

Castigatori:

La categoria simplu, varsta 8-16 ani au fost inscrisi 13 jucatori, castigatorii fiind:

Locul I -Cacoveanu Sergiu,

Locul II - Foghis Horatiu,

Locul III - Iulia si Feder Paul;

La categoria dublu, parinte- copil, cea mai spectaculoasa categorie, care a derulat o serie de meciuri foarte disputate, copiii fiind cei care au oferit un adevarat spectacol si un spirit competitional desavarsit, castigatorii au fost:

Locul I - Muresan Alexandru –Muresan Dan,

Locul II - Martin Razvan- Martin Andrei,

Locul III - Circu Iulia –Circo Sorin ;Baican Miruna –Baican Adrian.

La categoria dublu, copii –parinti, numarul perechilor inscrise in competitie a fost de 11 perechi.

Juriul a acordat un premiu pentru popularitate: jucatatoarei Miruna Baican.

 

La momentul premierii castigatorilor, presedintele Fundatiei Parinti Clujeni Catalin Chis declara:

,,Ne bucuram ca prima editie a turneului de tenis pentru copii si parinti Tennis Cup Parinti Clujeni s-a bucurat de un real succes, datorita numarului mare de perechi inscrise in competitie, dar si a copiilor iubitori de tenis care s-au inscris sa joace in ambele categorii atat  simplu cat si la  dublu; spram ca in anii urmatori, Tennis Cup Parinti Clujeni sa devina un turneu de tenis familial de referinta pentru iubitorii de tenis, si care sa se transforme intr-un turneu de tenis familial pentru alte judete. Multumim participantilor si in special Clubului de tennis Winners Tennis Club, care ne-a ajutat cu logistica si mai ales cu experienta in organizarea turneelor de tenis si sponsorilor care au facut posibile premiile, atat pentru castigatori cat si pentru toti  participantii; Tennis Cup Parinti Clujeni. Editia I a fost un test care a demonstrat ca membri comunitatii se implica, dar si participa la realizarea unor proiecte comune.”

Directorul sportiv al turneului Tennis Cup Parinti Clujeni a fost domnul Lucian Boldor.

Mingea oficiala a competitiei a fost Wilson -US CUP- oferita de Active Power Solutions.

Fiecare participant a primit un tricou al competitiei, iar locul I si II si III au primit  premii, constand in produse sportive din partea sponsorilor: Winners Tennis Club, Gradinita si Scoala Internationala Spectrum, Active Power Solutions, Inter-Sport, Universul meu, Cofetaria La Crème Cora/Real si Hervis, PMA, D’auphin media.

 

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live