Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

Tennis Cup

TENNIS CUP PARINTI CLUJENI- editia a-IIa 10 septembrie 2011

Fundatia Parinti Clujeni www.parinticlujeni.ro  in calitate de organizator, impreuna cu Winners Tennis Cluj (co-organizator) organizeaza  a doua editie a   turneului de tenis familial din Cluj Napoca -Tennis Cup Parinti Clujeni . Editia a-II-a  10 septembrie 2011, turneu  destinat copiilor cu varsta 8-18 ani si parintilor  care practica acest sport.

 Perioada de desfasurare a turneului Tennis Cup Parinti Clujeni . Editia a-II-a este 10 septembrie 2011

Scopul  turneului de tenis Tennis Cup Parinti Clujeni . Editia a-II-a 2011 este:

-promovarea sportului ca modalitate de petrecere a timpului liber si o sursa de sanatate;

-promovarea tenisului ca sport;

-petrecerea timpului liber a copiilor cu parintii;quality time

-reunirea  membrilor comunitatii locale;

-crearea unui context de implicare in comunitate a mediului economic privat si a comunitatii aradene

Taxa de participare la turneu este de 50 lei/persoana, banii proveniti din inscrieri fiind folositi pentru a contribui la dotarea si renovarea complete ă Bucatariei Centrale a Spitalului de Copii Cluj in proiectul caritabil Zambet de copil. Doneaza pentru modernizarea bucatariei central a Spitalului de Copii Cluj

Locul de desfasurare al turneului Tennis Cup Parinti Clujeni . Editia a-II-2011 este  Winners Tennis Club.

La aceasta competitie are dreptul sa participe orice copil care are varsta 8-18 ani si orice parinte al carui copil joaca tenis, pentru a participa la proba de dublu. Antrenorii sau instructorii de tenis nu pot participa la aceasta competitie.

Tennis Cup Parinti Clujeni . Editia a-II-2011 este organizat astfel:

Categoria de varsta 8-18 ani, fete si baieti, si categoria dublu mama-fiica/fiu, tata-fiica/fiu.

Directorul sportiv al turneului Tennis Cup Parinti Clujeni . Editia a-II-ă 10 septembrie 2011 este Dl. Lucian Boldor.

Mingea oficiala a competitiei este Wilson –US Cup- oferita prin bunavointa Active Power Solutions www.aps.ro

Fiecare participant va primi un tricou al competitiei, iar locul I si II primi premii din partea sponsorilor:

Andu, Active Power Solutions, Ancada, BIG Fitness, La Crème, Jungle Party, Cosul Verde, Albumisim, KL Software.

Multumim partenerilor si partenerilor media care ne-au ajutat in promovarea Tennis Cup Parinti Clujeni Editia a-II-a 10 septembrie 2011: TVR, Zile si Nopti, Welcome2cluj, flip flop, Pro FM, Qmedia, Q box, Equilibrium, Radio Polus, time4news.ro

Inscrierile se fac pana in 10 septembrie , ora 8.00, pe contact@parinticlujeni.ro si la telefon: 0726335273

 

Fundatia Parinti Clujeni

Misiunea Parinti Clujeni este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din judetul Cluj, interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor. Astfel, fundatia  va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.

De asemenea, Parinti Clujeni va promova valorile care duc la o viata mai buna pentru familiile si copiii clujeni cum ar fi responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata de oamenii de langa noi.

www.parinticlujeni.ro

 

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live