Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017

Festivalul International de Teatru Amator pentru Adolescenti STAGE: 18-24 SEPTEMBRIE 2017.

FISA DE INSCRIERE FESTIVAL STAGE

Vor participa peste 250 de adolescenti din Romania, Ungaria, Bulgaria,Cehia, Republica Moldova, Slovenia, Serbia, Belgia, Spania, Italia, Polonia si Franta.

PREMII TOTALE: 1200 EURO 

Festivalul International STAGE pune Clujul pe harta culturii pentru adolescenti, in EUROPA si creste notorietatea si vizibilitatea orasului.

Este un festival multicultural, de peste 7 ani, fiind prezente spectacole in limba maghiara, franceza, germana, engleza si evident romana. Prin particparea unor trupe din Ungaria, Germania, Franta, Anglia, Portugalia, Spania, Polonia, Cehia, vom spori gradul de multiculturalism, toleranta si conectare la cultura europeana

Dezvoltarea cooperarii culturala locale, reginale, nationale si internationale

STAGE este un pas in dezvoltarea culturala a comunitatii, a abilitatilor de comunicare si viata pentru adolescenti si propune o ”cheie noua” pentru educatie, una activa, racordata la nevoile tinerilor si la schimbarile sociale. Educatia poate fi prin teatru si teatrul este parte din educatie

STAGE nu este doar un festival, este o comunitate omogena de tineri creativi, talentati, responsabili social, implicati . STAGE este singurul festival organizat de liceeni pentru liceeni, undel iberatade manifestare si de deiczie asumate se intalnesc cu creativtiateta si buna dispozitie .

STAGE e viu, liber, creativ si dedicat tinerilor

STAGE este un festival care creaza o legatura puternica intre educatie si cultura, care pune accentul pe dezvoltarea personala prin actorie, regie, scehografie si scriere creativa .

FISA DE INSCRIERE 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live