Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Proiecte

2% pentru PEDITEL 1791

IMPREUNA AJUTAM MAI MULT.

AVEM NEVOIE DE 5,000 DE FORMULARE 2%

 

 

Descarca formularul 230- 2% deAICI, completeaza-l cu datele tale, semneaza—l si trimie-l

prin Posta la Administratia Financiara de care apartii in buletin-

lista AICI  https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

sau prin posta la noi

 

Nimic nu se compara cu groaza, cu frica, cu panica pe care o ai ca mama, cand ti-e copilul bolnav.

In clipele alea groaznice, cand copilul tau are febra, cand tremura din toate incheieturile, cand se sufoca sau varsa, ai da orice si oricat sa-l vezi din nou bine. Ai face orice sa-l vezi ca respira normal, ca nu mai face convulsii si sa auzi cu urechile tale cuvintele magice” e ok, este in afara oricarui pericol, puteti merge acasa...”

Cand copilul tau agonizeaza cu febra 39 si are abia cateva luni, si tu te gandesti cu groaza la toate scenariile apocaliptice, sa-l vezi legat la tot felul de fire si perfuzii,cu manuta vanata si tumefiata de la atatea intepaturi nereusite, nu-ti doresti decat sa te trezesti a doua zi si sa fie doar un vis urat, dar este realitatea...

Ca parinte, cea mai mare frica, o frica care iti ingheta si gandul, atunci cand copilul ti-e bolnav este... sa nu fie prea tarziu.

Cand Ana are febra, si la 5 luni face febra mare, des, mai ales noaptea, ce fac? Sun medicul de familie sau pediatriul la 2 noaptea,e si el om, doarme...  alergi semidezbracata, in pijamale la UPU, sa astept 3-4 ore,”ca nu e urgenta” unde ma uit ingrozita, la cei 15 adulti si copii ingramaditi de-a valma intr-o sala de asteptare mult prea mica, faci scut uman sa-ti protejezi copilul si te rogi sa nu pleci cu alte boli mai grave, certandu-te in acelasi timp, ca nu ai fost o mama suficient de buna si protectoare pentru copilul tau...

Obosita, dupa atatea nopti nedormite, panicata ca toate relele din lume i se pot intampla, cu ultima farama de energie, te gandesti ce poti sa faci in plus, mai ales cand piciul ti-e bolnav. Suferi nu doar odata cu el, ci suferi mai mult decat el si te gandesti, ce bine ar fi ca, la orice ora din zi si din noapte, de Craciun sau de Paste, neconditionat, un medic sa fie la indemana ta.

Cand toata lumea tuseste, varsa sau are febra, cand virozele sau alte epidemii isi fac de cap, cand toate spitalele pediatrice sunt supraaglomerate cu copilasi bolnaviori si tu ca mama, stiind ca al tau ”culege” tot, alergi zombificata de la medic la farmacie si intr-un suflet acasa, instant te linistesti stiind ca poti suna oricand la Peditel 1791 pentru ca un medic, non stop 24/7 te va ajuta, te va linisti, te va asculta si iti va da cele mai bune sfaturi medicale.

Cand stii ca dupa noptile lungi si albe de veghe asupra lui, cand am tremurat din toate incheieturie la prima febra, in miez de noapte sambata, plangand de frica, de neputinta sau frustare,un medic te ajuta cu calm, rabdare, empatie si profesionalism, incepi incet incet sa te linistesti, sa respiri aproape normal si binecuvantezi in gand, glasul cald si calm al medicului Peditel 1791, care ti- spus , aproape ca o mama, ”linisteste-te, mami, bebe va fi bine!”

 

Pentru ei, pentru toti copiii din Romania, ajuta-ne si impreuna, la Peditel 1791, in 2018 sa ajutam gratuit, ca 100,000  de copii sa nu mai ajunga la spital, daca nu au o urgenta medicala. 

Descarca formularul 230- 2% deAICI, completeaza-l cu datele tale, semneaza—l si trimie-l prin Posta la Administratia Financiara de care apartii in buletin- lista AICI https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

  sau prin posta la noi:

FUNDAȚIA PĂRINȚI DIN ROMÂNIA

STR. FRANZ LISZT NR 30, ETAJ 3

LOCALITATEA: CLUJ NAPOCA, JUDETUL: CLUJ

COD POSTAL : 400696

TELEFON: 0726335273

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live