Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Educatie
A început numărătoarea inversă pentru Festivalul „Bucurie în Mișcare”!
03.06.2014
A început numărătoarea inversă pentru Festivalul „Bucurie în Mișcare”!

Evenimentul din acest an este dedicat elevilor cu rezultate şcolare deosebite care se vor bucura de o tabără de vară , 10 dintre participanţi fiind tineri clujeni.

Festivalului „Bucurie în Mișcare”, eveniment organizat în Cluj Napoca de Asociaţia 11even în parteneriat cu E.ON România și Primăria Municipiului Cluj Napoca, va avea loc între 7-8  iunie, ca parte integrantă dintr-o campanie amplă, derulată în această primăvară în cinci oraşe din Romania.

Pe durata celor 2 zile de desfăşurare festivalul îşi propune sa organizeze o serie de jocuri si concursuri destinate in special familiilor si copiilor.  Scopul festivalului este de a susţine organizarea taberei  de vară “Creatori de viitor“, în perioada 23-27 iunie, la care vor participa 65 de tineri cu performanţe şcolare deosebite. Domeniile urmărite în selecția tinerilor au fost: performanţă educaţională, performanţă în sport și leadership școlar.

“Ne bucurăm să punem in scenă cea de a treia ediție a campaniei Bucurie în Mișcare la Cluj Napoca și suntem siguri că o să fie un succes! A susține performanța educațională, este o responsabilitate suplimentară pentru toți cei din comunitate care iubesc mișcarea și doresc să sprijine un grup de liceeni cu rezultate deosebite să ia parte la Tabăra de vară Creatori de viitor”, declară Ovidiu Neamțu, Președinte al Asociației 11even și iniţiator al campaniei.

Sâmbătă 7 iunie, în Parcul Central va avea loc Festivalul Bucurie în Mișcare. În zona din fața cladirii Casino se vor derula peste 8 ore de demonstrații sportive diverse, de la momente de fitness, până la dans și majorete. În paralel, în zonele adiacente se vor desfășura diverse jocuri și concursuri, la care sunt așteptați toți cei care doresc să se simtă bine. Pe tot parcursul zilei, pe aleea centrală a parcului, copiii pot sa alerge pe un traseu delimitat de 400 m, pentru a susține echipa de liceeni clujeni să ia parte la tabăra Creatori de viitor. În paralel, pe terenul sintetic din cadrul Parcului Iuliu Hațieganu, va avea loc cupa de Bubble Footbal, competiție cu multă distracție și adrenalină.

Duminică 8 iunie, în Parcul Central, începând cu ora 9.30 va avea loc Crosul Bucurie în Mișcare. Toți cei prezenți la startul competiției vor susține astfel, prin prezența lor și prin taxa de înscriere de 20 de lei, tabăra Creatori de viitor. Câștigătorii cros-ului vor fi recompensați cu premii diverse, printre care și invitații la concertul Billy Idol, din 30 iunie de la Cluj Arena.
 
Invitatul special al zilei de sâmbătă 7 mai și a festivalului Bucurie în Mișcare din Cluj Napoca este Gheorghe Hagi.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc la www.bucurieinmiscare.ro. Celor care doresc să afle mai multe detalii despre tabăra “Creatori de viitor” site-ul www.creatorideviitor.ro le stă la dispoziție.


Festivalul “Bucurie în Mișcare” este organizat de Asociaţia 11even din Cluj Napoca. Partenerul principal al proiectului este E.ON România, alături de alți sponsori nationali Kaufland, Epson, Dpd. Evenimentele  care s-au desfăşurat la Târgu Mureș, Arad, Bacău și urmează să se desfășoare în Cluj Napoca și Suceava au sustinerea Consiliilor Locale și  a Inspectoratelor Şcolare Judeţene.

Agendă Festival “Bucurie în Mișcare”
Cluj Napoca, 7– 8 iunie, 2014
Program “Bucurie în Miscare”
Sambata, 7 iunie 2014
10.00 -19.00    Competitie, familie, comunitate – Parcul Central Cluj
•    Alergare pentru Creatori de viitor (dedicat pentru copii si adolescenți)
•    Mascote
•    Poze  cu print pe loc
•    Incearcă Bubble football
•    Dans modern
•    Cycling
•    Demonstratii karate
•    TRX
•    Desene pe asfalt
•    Freestyler
•    Sporturi in familie (concurs cu premii):
o    Stafeta in saci
o    Badminton
o    Football target
o    Ski race pe iarba
o    Tir cu arcul  ventuze
o    Fun tenis
o    Mini golf
Tenis cu piciorul
•    Dans popular
•    Dansuri sportive
•    Kangoo jumps
•    Zumba
•    Aerobic
•    Tango argentinian
•    Demonstratii jandarmi
•    Demonstratii sportive
•    Salsa

Program “Bucurie în Miscare”
Duminica, 8 iunie 2014
9.00-12.00    Cros-ul Bucurie in Miscare
(în beneficiul celor 10 liceeni clujeni participanți în tabăra Creatori de viitor)


 

Media: 2.1/5 (85 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live