Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Educatie
CEA DE A DOUA EDIȚIE A TABEREI CREATORI DE VIITOR
07.10.2014
CEA DE A DOUA EDIȚIE A TABEREI CREATORI DE VIITOR

 

CEA DE A DOUA EDIȚIE A TABEREI CREATORI DE VIITOR, DENUMITĂ “CHAMPIONS UNITED” SE VA DERULA ÎNTRE 9-12 OCTOMBRIE LA CLUJ NAPOCA

 

În perioada 9-12 octombrie 2014, la Cluj Napoca va avea loc proiectul educațional Creatori de viitor – Champions United. Proiectul va reuni elevi de liceu cu performanțe deosebite în educație, sport și leadership școlar din județele Bihor, Hunedoara și Neamt. Aceștia au fost aleși dintr-un număr mare de aplicanți în cadrul unui proces de selecție care a urmărit criterii de performanță într-unul din cele 3 domenii. Selecția tinerilor liceeni a fost realizată de Asociația 11even – organizatorul programului, iar participarea elevilor selectați va fi gratuită.

Între participanți regăsim olimpici naționali la matematică, limba și literatura română, limbi clasice, fizică sau religie, campioni mondiali și naționali la karate traditional sau tineri care au implementat diverse proiecte extrașcolare în comunitatea în care trăiesc și studiază.

Iată ce declară Alexandru Balaș, elev la liceul de informatică din Cluj Napoca, participant în prim ediție a taberei Creatori de viitor desfășurată în luna iunie a acestui an și selectat ca și coordonator în cadrul proiectului Champions United: “Șansa de a comunica și interacționa cu alți adolescenți de vârsta mea, fiecare cu reușite din domenii variate, a fost ceva senzațional pentru mine. Pur și simplu ideea de a aduce oameni cu identități complet diferite în același loc și de a-i stimula să lucreze împreună mi se pare o idee genială. Trebuie să înțelegi și să accepți cum gândește fiecare dintre aceștia, apoi să te integrezi, provocare prin care toți trecem în viața de zi cu zi, dar acum dusă la cu totul alt nivel. Aici se leagă prietenii puternice ca în nici un alt loc. Spre exemplu cazul meu, care încă mai vorbesc și mă revăd cu prieteni făcuți în tabară chiar daca ne desparte jumătate de țară”.

Pe parcursul proiectului participanții vor avea parte de o agendă foarte interesantă, care va combina activități de dezvoltare personală cu diverse jocuri de team buiding și socializare. Punctul central va fi reprezentat de competiția de proiecte „Viziunea unui nou sistem educațional”, competiție la care vor lua parte toți elevii participanți. Competiția le va da șansa participanților să-și dezvolte abilități de muncă în echipă, de gândire strategică și creativitate.

Proiectul va beneficia și de prezența a 3 mentori care vor susține sesiuni de training de dezvoltare personală. Training-urile susținute de aceștia se vor concentra pe următoarele tematici: viziune, trenduri și globalizare, gândire strategică, leadership, muncă de echipă, gândire creativă. Mentorii sunt dl. Philipp Kandal (antreprenor și investitor, a cărui aplicație de navigație a fost descărcată de peste 4 milioane de persoane), Teodora Migdalovici (ambassador Cannes Lions în România și unul din cei mai apreciați experți în personal branding din țara noastră) și Adrian Băcanu (ex General Manager Procter&Gamble Moldova). Proiectul se desfășoară cu sprijinul Banca Transilvania și a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca. Partener de distracție este Adrenalin Park.

 

 

 

 

Despre Asociatia 11even

www.11even.ro

Punem in scenă din 2011 o serie de evenimente care au ca temă dezvoltarea  personală, precum și evenimente sportive de amploare.  Am organizat printre altele seria de evenimente 11even Experiences (www.elevenevents.ro), seria de evenimente Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro), programul          “O poza împlinește vise”, precum și programul educațional Creatori de viior (www.creatorideviitor.ro).

 

Despre programul Creatori de viitor

Creatori de viitor este un program care aduce împreună tineri exceptionali, selectați în fiecare comunitate pe baza unor parametrii de performanță în unul din urmatoarele domenii: educație, sport și leadership. Scopul programului este acela de a crea o comunitate puternică și unită a acestor tineri perseverenți, ambițioși și cu rezultate deosebite în anii de școală și de liceu.

 

Pentru proiectul din această toamnă – Champions United - selecția liceenilor din fiecare din cele trei județe (Hunedoara, Bihor si Neamt) s-a făcut împreună cu Inspectoratele Școlare, Consiliul Județean al Elevilor și alte organizatii locale active în domeniile educațional, sportiv sau cultural.

 

Primul proiect dedicat acestor tineri a fost Tabăra de Vară “Creatori de Viitor” care a reunit 60 de tineri excepționali din: Cluj Napoca, Suceava, Arad, Bacau si Târgu Mureș. Mai multe informații despre acest program, precum și poze și testimoniale se regăsesc la http://creatorideviitor.ro/monitorizare.php

 

Media: 2.1/5 (97 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live