Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Educatie
Festivalul National de Teatru pentru Adolescenti, STAGE. Festivalul Bunei Dispozitii, la Cluj.
30.10.2014
Festivalul National de Teatru pentru Adolescenti, STAGE. Festivalul Bunei Dispozitii, la Cluj.

Festivalul National de Teatru pentru Adolescenti, STAGE. Festivalul Bunei Dispozitii, la Cluj.

06 - 09  noiembrie 2014, Cinema MARASTI, Cluj

 

 

Fundatia Parinti Clujeni, devenita in 2012, Fundatia Parinti din Romania, Parinti Clujeni organizeaza in perioada 06  – 09 noiembrie, cea de a cincea editie a Festivalului National de Teatru al Bunei Dispozitii, STAGE 2014!

Festivalul National de Teatru pentru Adolescenti, STAGE. Festivalul Bunei Dispozitii, se  desfasoara la Cinema Marasti din Cluj Napoca.

Festivalul concurs STAGE isi proune sa adune pe scena clujeana peste 150 de actori liceeni din intreaga tara.

Evenimentul caritabil, STAGE 2014, revine cu a cincea ediție a Festivalului de Teatru pentru Adolescenti, in perioada 06 – 09 noiembrie, la Cinema Marasti din Cluj Napoca.

Festivalul aduce pe scena clujeana peste 150 de tineri actori din 14 orase din tara. Evenimentul este deschis publicului clujeean cu intrare libera.

Evenimentul se adreseaza iubitorilor de teatru, cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani, iar scopul acestuia este de a incuraja si sprijini tinerii sa participe activ la activitati extrascolare creative precum teatrul, care sa ii ajute in dezvoltarea lor personala, dar mai ales care sa vina ca o alternativa utila si distractiva de petrecere a timpului liber.

Festivalul este un eveniment caritabil, si va sustine proiectul „Zambet de copil” Primul Call Center Pediatric de Stat din Romania, la Spitalul de Copii Cluj, PEDITEL 1791 – Numar de urgente medicale copii NATIONAL. Valoarea proiectului 400 000 euro. Fiecare participant la Festivalul STAGE a achitat o taxa de 50 de lei/participant care este o DONATIE pentru proiectul „Zambet de Copil”.

In 2013, trupa care a castigat Marele Premiu al Festivalului STAGE a fost Trupa de Teatru „Dramatis Personae”, de la Baia Mare, cu piesa LES DAMES AUX CAMELIAS (Dama cu camelii), sub coordonarea lui Nicolae Weisz. Dramatis Personae se vor intoarce anul acesta pe scena STAGE ca invitati speciali.

In cadrul celei de a cincea editie a festivalului concurs STAGE, se vor acorda urmatoarele premii: Marele Premiul al Festivalului STAGE, Premiul pentru interpretare feminina intr-un rol principal, Premiul pentru interpretare feminina rol secundar, Premiul pentru interpretare masculina in rol principal, Premiul pentur interprtare  masculina in rol secundar, Premiul pentru Regie, Premiul pentru Scenografie, Premiul Juriului si Premiul de Popularitate acordat prin vot de catre spectatori.

Programul Festivalului va fi publicat pe site-ul fundatiei pe 31 octombrie.

Deschiderea oiciala a festivalului va fi  vineri, 06 noiembrie, ora 11.00, la Cinema Marasti, de catre Inspectorul Scolar Judetean, domnul Prof. Valentin Cuibus.

 

Juriul este format din:

Presedinte: Radu Tuculescu

Membri: Magdalena Vaida si Rodica Tulbure

Fundatia Parinti din Romania  

 

Misiunea Fundatiei Parinti dinRomania este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din Romania, interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor.  Astfel, fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.      

 

 

 

Contact:

Cristina Grigore

Director Festival STAGE

Fundatia Parinti din Romania

Str. Franz Liszt nr 30, et 3-4

Cluj Napoca, judetul Cluj

cristina.grigore@parinticlujeni.ro

M: 0726335273

Media: 1.8/5 (121 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live