Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Evenimente
„Fluturi si Oameni”, pe 25 mai la Casa de Cultura a studentilor din Cluj
14.05.2014
„Fluturi si Oameni”, pe 25 mai la Casa de Cultura a studentilor din Cluj

Cortina Events organizeaza in data de 25 mai 2014 , la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, un spectacol deosebit, distins cu Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol la Festivalul International de Teatru pentru Copii in 2012.

Piesa se numeste “Fluturi si Oameni”  si va fi pusa in scena de catre talentatii actori ai companiei de teatru Passe Partout Dan Puric, care au reusit sa impresioneze si in luna martie publicul clujean cu spectacolul “Cherchez la femme!”.
 

O excursie zburdalnică, ca într-un montagne russe, din poveste în poveste şi din tărâm în tărâm, de la şcoala fluturilor până la fundul oceanului, din mijlocul pădurii şi până în studioul unde capătă viaţă desenele animate; un spectacol plin de culoare, la care Fraţii Grimm, Petre Ispirescu şi Walt Disney şi-ar rezerva din timp locuri în sală.

Prin puritate, joc gingas si veselie, spectacolul Fluturi si Oameni ii va fermeca pe cei mici, iar prin profunzimea trairilor si talcul intelesurilor ascunse ii va captiva pe cei cu mai multa experienta de viata, astfel ca, indiferent de varsta, Fluturi si Oameni este un spectacol care isi propune sa marcheze, sa transmita ceva si sa se cuibareasca in inimile ascultatorilor mari si mici.
Dacă se spune că bătaia unei aripi de fluture poate dezlănţui o tornadă, atunci spectacolul creat de Silviu Oltean împreună cu cei zece actori ai Companiei Passe-Partout Dan Puric seamănă cu o mică furtună, din care se va naşte, ca în toate poveştile frumoase, curcubeul...
… … Asadar, rezervati in agenda data de 25 mai, ora 11:00 sau 18:00, si locatia – Casa de Cultutra a Studentilor din Cluj Napoca, pentru ca spectacolul “Fluturi si Oameni” e un must see!

Pretul biletelor este de 35 lei si respectiv 45 lei si se gasesc atat la agentia de bilete a Casei de Cultura a Studentilor  cat si online pe www.biletmaster.ro.
Parteneri: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj, Asociația Cluj Capitală Culturală Europeană 2021, Transylvania College, Iulius Mall, Hotel Univers T, Cora
Parteneri media: Art Act Magazine, TVR Cluj, PMA Invest, Evenimente in Cluj, Clujul Cultural, Radio Romania Cluj, Cluj Life, Clujul de Buzunar, Ro Events, Orasul Cluj, The Events,Welcome 2 Cluj, Napoca FM, Zile si Nopti

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție la adresa: contact@cortina-events.ro și pe: www.cortina-events.ro

 

Media: 2.2/5 (89 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live