Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Evenimente
Festivalul National de Teatru pentru Adolescenti, STAGE. Festivalul Bunei Dispozitii, la Cluj
31.10.2013
Festivalul National de Teatru pentru Adolescenti, STAGE. Festivalul Bunei Dispozitii, la Cluj

1-3 noiembrie 2013, Cercul Militar Cluj

Fundatia Parinti Clujeni, devenita in 2012, Fundatia Parinti din Romania, organizeaza in perioada 1 – 03 noiembrie, cea de a patra editie a Festivalului National de Teatru pentru Tineri, STAGE.

Evenimentul se  desfasoara la Cercul Militar din Cluj Napoca.

Festivalul concurs STAGE isi proune sa adune pe scena clujeana peste 100 de actori liceeni din intreaga tara.

Evenimentul caritabil, STAGE 2013, revine cu a patra ediție a Festivalului de Teatru pentru Adolescenti, in perioada 1 – 3 noiembrie, la Cercul Militar din Cluj Napoca.

Festivalul isi propune sa aduca pe scena clujeana peste 100 de tineri actori din tara. Evenimentul se adreseaza iubitorilor de teatru, cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani, iar scopul acestuia este de a incuraja si sprijini tinerii sa participe activ la activitati extrascolare creative precum teatrul, care sa ii ajute in dezvoltarea lor personala, dar mai ales care sa vina ca o alternativa utila si distractiva de petrecere a timpului liber.

Festivalul este un eveniment caritabil, si va sustine proiectul „Zambet de copil ”Primul Call Center Pediatric de Stat din Romania, la Spitalul de Copii Cluj, care se va derula in perioada 1 Ianuarie-31  Decembrie 2014. Beneficiarii proiectului sunt PESTE 40000 de beneficiari care au nevoie de un sfat medical specializat prin telefon.

In 2012, trupa care a castigat Marele Premiu al Festivalului STAGE a fost Trupa de Teatru „Protha”, de la Liceul Teoretic ”Ioan Slavici” din Panciu, cu piesa de teatru „Tara lui Gufi”, in regia lui Catalin Sfarloaga.

In cadrul celei de a patra editie a festivalului concurs STAGE, se vor acorda urmatoarele premii: cea mai  buna piesa de teatru (regie, scenariu, jocul actorilor), cea mai buna regie, cel mai bun scenari, cele mai bune costume, cea mai buna interpretare masculina, cea mai buna interpretare feminina, premiul de popularitate (premiul special al juriului).

Taxa de participare: 50 de lei per participant (elev si profesori). Fisa de inscriere poate fi completata pe site-ul Fundatiei Parinti din Romania, sectiunea Parinti Clujeni www.parinticlujeni.ro

Programul Festivalului va fi publicat pe site-ul fundatiei pe 31 octombrie.

SPONSORI si PARTENERI ai evenimentului: Cercul Militar Cluj Napoca, Inspectoratul Scolar Judetean Cluj Napoca, Ramex,  RT Solutions, Careers in White, Outwear Cluj, Cosmetic Plant, Marty restaurant, Casa Vikingilor, AMM Design, Qual Media, Fast Print.

Sponsor GOLD: Active Power Solutions

Deschiderea oicial a festivalului va fi  vineri, 1 noiembrie, ora 11.00, la Cercul Militar Cluj, de catre Inspectorul Scolar Judetean, domnul Prof. Valentin Cuibus.

 

Juriul este format din:

Presedinte: Radu Tuculescu

Membri: Magdalena Vaida si Ionica Pop

Fundatia Parinti din Romania  

 

Misiunea Fundatiei Parinti dinRomania este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din Romania, interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor.  

Astfel, fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.      

 

Contact:

Cristina Grigore

Director Festival STAGE

Fundatia Parinti din Romania

Str. Franz Liszt nr 30, et 3-4

Cluj Napoca, judetul Cluj

 cristina.grigore@parinticlujeni.ro

M: 0726335273

Catalina Poiana

Coodornator programe

Fundatia Parinti din Romania

 catalina.poiana@parintiromania.ro

M: 0734480700

Media: 1.9/5 (62 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live