Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Sanatate
Johnson&Johnson - amendată pentru mita
11.04.2011
Johnson&Johnson - amendată pentru mita

Gigantul farmaceutic Johnson& Johnson a fost nevoit să accepte plata unei amenzi de 70 de milioane de dolari către autorităţile americane pentru a pune capăt acuzaţiilor privind mituirea unor medici europeni, inclusiv din România, anunţa sâmbătă "The Telegraph".

Într-un comunicat publicat vineri de Departamentul de Justiţie, Comisia pentru operaţiuni bursiere (SEC) sublinia că firma este suspectată de încălcarea legii privind corupţia în străinătate. Asta pentru că Johnson&Johnson ar fi dat mită unor medici din câteva ţări europene, printre care Grecia, Polonia, dar şi România. În plus, compania este acuzată că ar fi plătit comisioane ascunse în Irak pentru obţinerea unor contracte ilegale.


Potrivit SEC, o filială a grupului farmaceutic ar fi plătit, cel puţin din 1998, comisioane ascunse unor medici greci pentru a alege implanturile chirurgicale ale J&J, unor medici şi administratori de spitale din Polonia, care au acordat contracte grupului, şi unor medici români care au prescris produsele companiei. Johnson& Johnson nici nu a dezminţit, nici nu a recunoscut aceste acuzaţii, nota presa străină.

Acuzaţiile care îi privesc pe medicii români nu sunt o noutate, mai ales că în ultimii ani mai multe companii internaţionale au fost suspectate că îi "stimulează" pe medici pentru a le prescrie bolnavilor medicamentele pe care le produc. Asta deşi Codul Deontologic al Colegiului Medicilor stipulează că "este contrară eticii înţelegerea dintre doi medici, între medic şi farmacist sau între medic şi un cadru auxiliar pentru obţinerea de avantaje materiale", dar şi că "medicul nu poate face reclamă unor medicamente sau bunuri medicale de consum".

Sursa: Evenimentul Zilei

Media: 2.5/5 (64 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live