Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Sanatate
Miracolul din laptisorul de matca
23.10.2012
Miracolul din laptisorul de matca

De multe ori, despre laptisorul de matca se spune ca este comoara naturii si pe drept cuvant pentru ca aceasta substanta secretata de albine este foarte utila corpului omenesc. Chiar de dinainte de aparitia medicinii traditionale, oamenii deja intelesesera cat de eficienta este acest produs si in ce fel se poate ea dovedi utila celor care o consuma.

Cum se naste laptisorul de matca

Dupa cum spuneam si mai devreme pentru a cauta originea laptisorului de matca, trebuie sa facem o vizita intr-un stup de albine. Aici lucratoarele, albinele care zi de zi culeg polenul, au grija de stup, de larve si asigura buna functionare a colectivului. Insa in acelasi timp, albinele doici sunt responsabile pentru producerea laptisorului de matca. Datorita denumirii multi sunt derutati si cred ca acesta este produs de matca (regina stupului).

Acesta este de fapt, secretia glandelor lor salivare, insa daca larvele albinelor primesc "si" laptisor, larva urmatoarei regine a stupului este hranita numai cu asa ceva, motiv pentru care ea se bucura de o viata cu mult mai lunga decat celelalte surate ale ei. Astfel, daca o lucratoare normala atinge o luna, o luna si ceva de viata, regina traieste cel putin 6 ani iar longevitatea ei vine tocmai din faptul ca a fost hranita doar cu aceasta uimitoare substanta naturala produsa de albinele doici.

Miracolul din laptisorul de matca

Aminoacizi, fructoza, peptide, vitamine din grupa B-urilor sau agenti bioenergetici, toti se regasesc in fiecare picatura de laptisor de matca. Este o adevarata bomba de energie si sanatate oferita de natura. De el beneficiaza absolut toate celulele corpului nostru si nu are aproape nici o contraindicatie.

Laptisorul de matca vine in ajutorul a numerosi bolnavi si poate ajuta in tratarea asteniilor dar si a anemiilor, starilor de oboseala, malnutritiei, lipsei de apetit sau in cazul copiilor unde nu se inregistreaza o crestere corecta in inaltime. Tot laptisorul de matca mai ajuta si in tratarea unor boli infectioase deosebit de agresive, a numeroase afectiuni endocrine si endocrinologice (insuficiente hipofizare sau tiroidiene), a sterilitatii, frigiditatii si de ce nu, a impotentei.

Insa tot acelasi miraculos produs al albinelor are si alte utilizari mai putin legate de medicina. El poate ajuta la un efort fizic sustinut asa cum este in cazul atletilor si pentru femeile ajunse in acest punct poate ajuta si la depasirea starii de menopauza intarziind sau eliminand riscul de osteoporoza.

Stress-ul este si el usor de eliminat daca urmati un tratament cu laptisor de matca iar anxietatea va disparea si ea deoarece compozitia extrem de bine echilibrata a acestui produs natural influenteaza in mod pozitiv organismul, imbunatatindu-i tonusul foarte repede si ajutandu-l sa treaca peste perioadele de stress.

Insa cel mai interesant efect este cel al longevitatii pentru ca laptisorul de matca chiar va poate ajuta sa traiti mai mult si mai bine, un ajutor exceptional pentru omul modern supus in fiecare zi unei multitudini de factori de stress, mult peste valorile normale.


Sursa: mamicamea.ro

 

Media: 2.0/5 (44 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live