Asculta Itsy Bitsy live
 20182% pentru PEDITEL 1791 201720% impozit pe profit= 100.000 copii fericiti STAGE- Festivalulul International de Teatru Amator pentru Liceeni 18-24 septembrie 2017Serviciul de asistență pediatrică de urgență Peditel 1791 a preluat 27.783 de apeluri într-un anPEDITEL 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop  2016Doneaza pentru PEDITEL 1791.Call center pediatric non stopSTAGE. INTERNATIONAL YOUTH THEATER FESTIVAL. 21-25 SEPTEMBER CLUJ, ROMANIAFestivalul International de Teatru pentru liceeni STAGE, ed. VII, 21-25 SEPTEMBRIE 20162% pentru PEDITEL 1791. Completeaza si TUPEDITEL 1791. Urgente si sfat medical pediatric non stop 20152% pentru PEDITEL NAȚIONAL 2014TU ești Crăciunul lor!2% 2013Zambet de copil. Call Center Pediatric, sectia UPU, la Spitalul de Copii Cluj TENNIS CUP Parinti Clujeni, editia a IV-a, 21-22 SEPTEMBRIE 2013Festivalul de Teatru pentru Tineri STAGE, ed. IV, 28 oct - 03 noi 2013 2012Zâmbet de Copil 2012Fii și Tu Moș CrăciunProgram de Burse - ”Ofera-i o sansa in plus copilului tau”Cel mai frumos ou încondeiatFestivalul de teatru pentru tineri STAGE1 Iunie - Universul CopiilorTennis Cup Parinti Clujeni - 09 iunie 2% pentru 2000 2011Fii si TU Mos Craciun. Tu esti Craciunul LorFestivalul de Teatru pentru Tineri Stage IITennis CupZambet de copilOfera-i o sansa in plus copilului tau! IICel mai frumos ou incondeiat II2% 2010Cel mai frumos ou incondeiatOfera-i o sansa in plus copilului tau!Zambet de CopilTennis CupFestivalul de Teatru pentru Tineri Fii si Tu Mos Craciun!
Cabinete si policlinici privateCentre culturaleGradinite si crese de statHarta traseelor ciclourbane


Acasa | Stiri - Sanatate
Platforma DOXTAR facilitează accesul gratuit al pacienților la sfat medical pediatric
10.09.2020
Platforma DOXTAR facilitează accesul gratuit al pacienților la sfat medical pediatric

 

Platforma DOXTAR facilitează accesul gratuit al pacienților

 la sfat medical pediatric

 

 

Doxtar, platformă online pentru servicii medicale la distanță, facilitează accesul gratuit al pacienților săi la sfat medical pediatric. Noul beneficiu este oferit în cadrul parteneriatului cu Peditel 1791, call center pediatric non-stop, care a ajutat până acum peste 250.000 de părinți din România și diaspora.

În cadrul acestui parteneriat, pacienții Doxtar vor avea acces direct la serviciile call centerului pediatric și vor putea apela, astfel, la consiliere medicală pediatrica non-stop, de oriunde s-ar afla și ori de câte ori întâmpină o problemă de sănătate cu copiii.

De asemenea, pentru a susține proiectul Peditel, părinții care apelează call centerul 1791 și au nevoie de acces rapid și profesionist la servicii medicale de specialitate, vor beneficia de un regim special la interacțiunea cu medicii Doxtar, respectiv tarife preferențiale la toți cei 90 de medici activi în platformă, în baza voucherului de discount.  

Din iunie 2020, Doxtar oferă pacienților săi și opțiunea de a accesa medicii din platformă și în format audio și video (videocall), fără a percepe costuri suplimentare pentru această metodă de interacțiune.

 

Pentru a apela ca pacient la serviciile medicilor Doxtar.ro trebuie să îți faci cont în aplicația “Doxtar pentru pacienți”, disponibilă atât în magazinele de aplicații Google Play (Android) cât și în App Store (IoS);

 

În prezent, Doxtar are peste 5.000 de pacienți înregistrați în aplicație și își crește continuu numărul de medici cu care colaborează.

Prin Doxtar pot fi accesate peste 35 de specializările medicale pentru copii și adulți -  de la Alergologie-Imunologie, Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina Sportivă, până la Psihologie și Psihiatrie pediatrică sau Ortopedie pediatrică și Traumatologie.

 

Despre Doxtar

 

Lansată în 2019, platforma Doxtar.ro este una dintre cele mai avansate opțiuni tehnologice de relaționare între medici și pacienți din România. Disponibilă pentru Android și IoS, aplicația oferă un nivel ridicat de securitate a informațiilor, fiind una dintre primele aplicații HIPAA compliant din România.

 

 

Media: 1.5/5 (15 voturi)

Share
ŞTIRI
Chiosc
Educatie
Evenimente
Mediu
Sanatate
Editorial Alexandra Alexa Elogiu pentru părinți
de Alexandra Alexa

Autor: Cătălina Poiană   Nu sunt mamă. Și de multe ori mă cuprinde bucuria și fericirea la gândul că într-o zi voi avea un prunc, dar în același timp și temerea și întrebările oare cum voi fi ca mamă. Weekendula cesta însă, s-a întâmplat ceva diferit. Au venit în vizită aproape toți membrii familiei, dintre care și un prichindel frumos de doi anișori. Și i-am revăzut pe părinții mei, în calitate de părinți, bunici, dar mai mult ca niciodată i-am văzut ca oameni. Două persoane, trecute de 60 de ani, cu trecutul lor, visele lor și evoluția lor ca Oameni. Am regăsit-o pe Mama la fel de grijulie și de atentă față de binele celor din jur. La fel de altruistă și plină de bucurie pentru cei din jurul ei. La fel de îngrijorată și atentă față de nevoile fiicei sale și de viitorul ei. La fel de fericită pentru oamenii buni și blânzi pe care îi am &ici ...

Editorialciteste mai departe
GALERII FOTO
NEWSLETTER
Abonare Dezabonare

Asculta Itsy Bitsy live